Catermaat

Actief sinds: 2018 Nov 26

Catermaat is een hechte coöperatie met zeven zelfstandige, samenwerkende ondernemingen, elk gespecialiseerd in warme dranken, catering en automatencatering. We combineren ons enthousiasme en onze gedrevenheid als zelfstandige ondernemers met de inkoop-, communicatie- en back-upkracht van het collectief. Sinds 1993 bedienen wij honderden bedrijven, scholen en instellingen in heel Nederland. Wij helpen u graag om uw medewerkers de hele dag door fit en productief te houden. Dat doen we door ons aanbod eten en drinken af te stemmen op hun energiebehoefte en energieverbruik. Met als resultaat: een lekker, afwisselend assortiment met de juiste energie- en voedingswaarde. Denk aan een lekkere kop koffie of thee, voedzame ontbijtproducten voor een frisse start, een gezonde lunch om daarna weer fit aan de slag te gaan, of een koud blikje of tussendoortje als oppepper tijdens dipjes. Met onze kennis van voeding, ons totaalaanbod en onze cateringaanpak op maat, houden wij het energiepeil van uw collega’s voortdurend hoog en presteren zij als de beste.

bedrijfsinformatie

Leverancier :

Catermaat

E-mail :

backoffice@catermaat.nl

Telefoonnummer :

0652721566

Factuuradres :

Veldsteen 30,
4815 PK Breda
Let op, het correspondentie adres is niet altijd gelijk aan het retouradres. Stuur een e-mail naar info@facilitydeal.nl voor een goedkeuring en het juiste adres voor het terugsturen van uw product.

BTW nr :

854263706B01

Bestellingen

Wil je meer informatie over jouw bestelling? Controleer de status van uw bestelling in uw account. Kijk bij de help klant voor meer informatie.

algemene voorwaarden


Algemene voorwaarden Catermaat